Ren rondom Alphen 2023

Ren Rondom Alphen gaat ook in 2023 door. Met elke maand weer prachtige nieuwe routes door onbekende stukjes van je eigen omgeving. Ga de uitdaging aan en loop ze allemaal. Met 4 afstanden: 5, 10, 21 en 42 km. Voor iedereen dus.. Elke maand krijg je van ons de nieuwe routes. Die je 1 of meerdere keren kunt afleggen. Rennend, wandelend, fietsend of skatend, alleen, met je maatje, je gezin of je hond. Jouw afstand, op jouw dag, op jouw tijd. Tijdens de lunch, in het weekend of als echte sportprestatie. Om ook in tijden dat we nog even geen grote evenementen kunnen organiseren of bezoeken toch een mooie uitdaging te bieden. Voor jou. Voor ons. Voor Alphen.  

Steeds ergens in of om Alphen, langs water en groen. Op mooie, steeds nieuwe parkoersen. Met zoveel mogelijk veilige fietspaden en voorrang en zo min mogelijk obstakels. Over oude jaagpaden en dijkjes, door natuurgebieden en weilanden, langs molens, parken, speeltuinen en sloten. Met extra aandacht voor mooie uitzichten en een vernieuwde kennismaking met je eigen omgeving. Zo lopen we samen alle kanten van Alphen af. Ook in 2023.

Met z’n allen doen we Alphen Sportstad ook in 2023 eer aan. En met Ren Rondom Alphen houden we je gemotiveerd, ook nu je het nog even alleen zult moeten doen! Onthoud je prestatie. Want ook daar gaan we wat leuks mee doen. Daar vertellen we je binnenkort meer over.  Aan de slag. Hou ons in de gaten voor de andere afstanden. En laat weten hoe het gegaan is. Samen zetten we dit jaar nieuwe uitdagingen neer!

Wat is de bedoeling?

  • We publiceren elke maand een nieuwe route voor de 5, 10 en 21 km. En elk kwartaal een marathon.
  • Om te rennen, fietsen, wandelen of skaten.
  • Op je eigen tijd en tempo.
  • Met binnenkort leuke extra’s!
  • Op Facebook (CAS Alphen en Alphen ad Run) en op deze website. Hou die dus in de gaten. 

 

December. Nu toch echt winter: korte en koude dagen, veel andere verplichtingen. Maar ook: lekker naar buiten! Met Ren Rondom Alphen! En met heeeel veeeel bruggen! 

 

November. Herfst! Storm, regen, vallende blaadjes: naar buiten dus!. Met Ren Rondom Alphen!
 

 

Oktober. Herfst! Storm, regen, vallende blaadjes. Of misschien wel heerlijk nazomerweer. In elk geval: naar buiten dus!. Met Ren Rondom Alphen! 

 

September. Halve van Alphen maand bij Ren Rondom Alphen. Gebruik deze routes als training en doe mee met de échte Halve op zondag 17 september! 

 

Augustus. Wat een hitte!. Ren Rondom Alphen stuurt je  weer naar nieuwe oorden deze zomer!! 

 

Juli. Hoogzomer. Ren Rondom Alphen is weer op pad! 

 
 
Juni. De zomer is in aantocht! En jij ook!
 

 

Mei. Volop lente. Maar ook volop uitdagingen! 

 

De routes van april.

Nieuwe routes, in alle windstreken. Een flinke uitdaging, maar dat kan jij!

 

Maart. De maand van de 20 van Alphen.

Een ode dus aan DE openingsklassieker. Met weer 4 routes, 4 afstanden en veel deelnemers. Voor je weekend. Als trainingstraject. Voor een lunchwandeling. Om je omgeving met andere ogen te bekijken. Om jezelf (of je maatje) uit te dagen. Om gewoon lekker buiten te zijn.  

Show je vrienden wat je kan met onze enigste echte onvervalste kleurplaten! Veel succes, en tot onderweg! 

 

De routes van februari:

Ren Rondom Alphen gaat ook in februari 2023 door met elke maand weer prachtige nieuwe routes door onbekende stukjes van je eigen omgeving. Ga de uitdaging aan en loop ze allemaal. Dit zijn de routes voor februari.  

 

De routes van januari:

 

Kijk hier voor de routes van 2022

Kijk hier voor de routes van 2021

 

 

Volg ons op @casalphen.nl, op https://www.facebook.com/CASAlphen en op www.casalphen.nl.