Halve van Alphen

Zondag 1 oktober 2017 vindt de 3e editie van de Halve van Alphen plaats: een halve marathon langs de groene randen van Alphen aan den Rijn. Over een bijna autovrij parkoers loop je een rondje van 21 km om Alphen: precies een halve marathon. De start is om 11 uur. Start en finish zijn op de Flemingweg 18B (bij B-fit) in Alphen a/d Rijn. Op 10,5 km is er een waterpost.

De Halve is open iedereen.

Je kunt de hele halve marathon hardlopen. Je kunt meedoen met een estafetteteam (2×10, 3×7, 4×5), of als je geen team hebt via de organisatie een maatje regelen. Maar je mag ook skaten of fietsen. De fietstocht is zelfs open voor kinderen: de ultieme gelegenheid om met het hele gezin een halve marathon te volbrengen. Of je coach op de fiets met je mee te nemen. Er is zelfs een wandeltocht. De wandelaars vertrekken om 9.30 en lopen dezelfde route.

Het programma voor de Halve van Alphen:

09.00   inschrijven wandeltocht,
09.30   start wandeltocht,
10.00   inschrijven Halve marathon voor hardlopers, estafettelopers, skaters en fietsers,
11.00   start Halve van Alphen.

B-fitt verzorgt om 10.45 een warming up.
Inschrijven kan dus (uitsluitend) ter plekke vanaf 09.00 uur.

Parkeerruimte is beperkt dus kom op de fiets. Voor de eerste 50 deelnemers die zich op 1 oktober inschrijven is er een mooi shirt van de Halve van Alphen, dankzij onze sponsors. Deelname is natuurlijk weer gratis, en iedereen die de tocht volbrengt krijgt een mooie oorkonde. Je kunt wat spullen in een tas bij de start achterlaten, maar er is geen bewaakte garderobe dus zorg zelf voor je waardevolle spullen. Na afloop is er een prijsuitreiking en gelijk een afterparty met muziek, eten en drinken voor deelnemers en publiek.

We zien je zondag 1 oktober bij de leukste Halve marathon van Alphen!

CAS Alphen is het Centrum voor Architectuur en Stedenbouw in Alphen aan den Rijn. CAS stimuleert de belangstelling voor, het inzicht in en de discussie rond de gebouwde omgeving in en om Alphen aan den Rijn bij een breed publiek.
CAS verrast, legt uit, prikkelt, daagt uit, verwondert en verleidt.

Volg ons op @casalphen.nl, op https://www.facebook.com/CASAlphen en op www.casalphen.nl.

Route 2017 met looprichting en waterpost